Новини
23ТРА
Огляд матчів 30-го туру Чемпіонату U-21

До краю могла закрутити золоту інтригу у молодіжній першості «Олександрія»…

…Якби скористалася подарунком від «Шахтаря». Гірники у Щасливому не дозволили обіграти себе лідерам таблиці, динамівцям, і у разі власної перемоги олександрійці б наближалися до киян на відстань витягнутої руки. Тобто, двох очок.

«Десна» —  «Олімпік» — +:-

«Чорноморець» — «Карпати» — 1:1 (протокол матчу)

Не менш захоплююча свара точиться й за перемогу у другій шістці. Після нічиєї з «Маріуполем» одесити не програли й другому переслідувачу, зі Львова, та все ж були зігнані із сьомого місця. На їхній гол вже через три хвилини відповів Войтович, а більше забити господарі не змогли. Могли взагалі залишитися ні з чим, та Притула з пенальті не переграв кіпера моряків Варакуту.

«Маріуполь» — «Львів» — 3:0 (протокол матчу)

У приазовців, до речі, спочатку теж не все складалося: на 45-й Путря не забив з пенальті, а у перерві хлопця, що вже дебютував у Прем’єр-лізі, взагалі замінили. Виручив снайпер Бугай, відзначився двічі, у нього вже 8 голів. «Маріуполь» набрав 47 очок, на один бал випередив «Чорноморець», і тепер саме він йде першим у другій половині таблиці.

«Шахтар» — «Динамо» — 1:1 (протокол матчу)

Гірники виграли перший тайм найбільш принципового матчу туру завдяки точному удару з пенальті: динамівці збили Глаголу, а Мате точно пробив з 11 метрів (до речі, у двох останніх матчах Юрій забив уже третій пенальті). По перерві Шулянський вдало навісив на дальню штангу і Кравченко головою зрівняв. У додані хвилини забив ще й Русин, та арбітри зафіксували офсайд.

«Ворскла» — «Олександрія» — 2:0 (протокол матчу)

Та не встигли динамівці засмутитися, як на «Лтаві» їм приготувала сюрприз «Ворскла». Інал Черткоєв з Артемом Білим пробили Леванідова, при цьому капітан полтавців забиває свій «пізній» гол уже у третьому турі поспіль. Відставання олександрійців від «Динамо» могло скоротитися до двох очок, а зросло до п’яти.

«Арсенал» — «Зоря» — 3:4 (протокол матчу)

На десерт було подано голепад у Щасливому. Гоподарі могли посунути луганців на шосту позицію, самі ж посісти їхню п’яту. Вони й відкрили рахунок, потім зусиллями Янакова та Сухоручка довели його до 3:1. Та ще у першому таймі гості наздогнали суперника, а на 77-й невтомний Борисенко забив вирішальний, четвертий.

 Інформаційний партнер Чемпіонату U-21 — проект Золотий Талант (www.goldtalant.com.ua)