Новини
26ТРА
«Зоря» — «Олександрія» — 3:1, «Шахтар» — «Маріуполь» — 4:0

Вісім м’ячів на два поєдинки – «урожайне» завершення 31-го туру

В обох зустрічах, які закрили програму передостаннього ігрового дня сезону 2018/19 років, було забито по чотири м’ячі, втім, вони виявилися дуже різними.

З одного боку, в Запоріжжі всі 90 хвилин мала місце швидка, агресивна, відкрита боротьба з просто-таки неймовірною кількістю голевих моментів із обох боків. Причому з реалізацією не щастило як «Зорі», так і «Олександрії», але більше все-таки гостям. Складно сказати, чому, але цього разу дві команди, котрим притаманна строга гра захисті, допускали в цій лінії велику кількість помилок. Навіть за рахунку 1:3 не на свою користь підопічні Шарана могли вирвати нічию, проте їм або не щастило, або на заваді ставала чудова гра кіпера М. Шевченка.

З другого боку, в Харкові «Шахтар» тривалий час обмежувався тотальним контролем м’яча майже без гострих моментів. Однак забивши раз, «гірників» прорвало, відтак за перший голом пішли другий, третій, четвертий… Що ж, традиційна цього сезону проблема «Маріуполя» – значна кількість пропущених м’ячів, зумовлена, вочевидь, відкритим стилем гри, – й цього разу далася взнаки.

Фото прес-служби ФК «Шахтар».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 1

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 2