Новини
10СЕР
«Олександрія» — «Олімпік» — 2:1, «Ворскла» — «Львів» — 3:2

Олександрійці й полтавці переривають смуги невдач

Неймовірними за напруженням, інтригою, сюжетом і якістю футболу поєдинки ми побачили сьогодні в Олександрії та Полтаві! Ці дві зустрічі, що розпочалися о 19:30, стали не просто окрасою 3 туру – вочевидь, уже після завершення сезону про них згадуватимуть як про одні з найкращих за цілий рік!

…В Олександрії весь матч можна поділити на кілька частини. У першому таймі просто чудовий вигляд мали гості: поза сумнівом, це найкращий ігровий відрізок «Олімпіка» часів Жуліо Сезара. Крім цікавої гри, донеччани створили кілька моментів, аби забити, та їм не таланило. З цього скористалася «Олександрія», відкривши рахунок. Невдовзі гості зрівняли і… Вилучення Вантуха, донеччани в меншості, господарі поля забивають вдруге. Й тим не менше до завершення зустрічі «Олімпік» продовжував атакувати, мав щонайменше дві прекрасні нагоди зрівняти результати, втім, і тут проблеми з реалізацією далися взнаки.

…У Полтаві «гойдалки» були ще більш захопливі: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2 на 90+6 хвилині! Вражаюче напруження, голеві нагоди з обох боків, жорстка, по-спортивному агресивна гра, різні стилі команд. Імовірно, господарі поля досягли свого через більшу наполегливість і… гірше турнірне становище, котре мусили виправляти.

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 1

ПРОТОКОЛ МАТЧУ 2