Новини
05ЖОВ
«Ворскла» — «Маріуполь» — 1:1

У першому матчі 10 туру – нічия

Неприємний дощ, який ішов, по суті, всі 90 хвилин гри, не міг не вплинути на неї. Так і вийшло: важке, зважніле поле уповільнило матч, зменшило швидкості – як пересувань футболістів, так і руху м’яча газоном. Із другого боку, обидві команди, на диво, рідко використовували один із очевидних ходів за такої ситуації – дальні удари.

Іще команди дещо здивували ігровим виглядом і тактикою. Припустімо, «Маріуполь» вийшов на матч із трьома центральними захисниками, натомість «Ворскла», попри очікування (як від господаря поля), менше володіла ініціативою. Так само полтавці створили меншу кількість небезпечних моментів.

Причому це стосується обох таймів: господарі поля ніби й більше володіли м’ячем, однак гості атакували небезпечніше.

У першому таймі глядачі не побачили забитих м’ячів. Натомість по перерві голи прийшли, а головне – прийшла гра, яку її учасники нескоро забудуть.

Отже, маріупольці настирливіше нападали, за що були винагороджені голом. «Ворскла», володіючи м’ячем, атакувала безуспішно. Понад те: саме підопічні Бабича мали змогу кілька разів збільшити розрив у рахунку.

Кульмінація ж настала в компенсований арбітром час.

Спочатку навальна атака полтавців таки завершилася взяттям воріт. Однак після цього до фінального свистка маріупольці могли щонайменше тричі (!!!) забивати вирішальний м’яч, однак – не судилося.

У першому матчі 10 туру – нічия.

Фото прес-служби ФК «Ворскла».

ПРОТОКОЛ МАТЧУ