Новини
15ЛЮТ
Керівники УАФ, УПЛ і ПФЛ обговорили підготовку до другої частини сезону-2021/2022

З ініціативи президента Української асоціації футболу, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка в Будинку футболу відбулася робоча зустріч із виконавчим директором УПЛ Євгеном Диким і президентом ПФЛ Олександром Каденком щодо процесу підготовки до продовження змагань.

До обговорення низки питань, пов'язаних із початком другої частини сезону-2021/2022, також долучилися перші віце-президенти УАФ Анатолій Демяненко, Олексій Михайличенко, Олег Протасов та Вадим Костюченко.

Керівники УПЛ і ПФЛ запевнили, що підготовка триває згідно із затвердженим графіком, і матчі стартових весняних турів розпочнуться в заплановані дати. Серед інших питань учасники зустрічі обговорили також процес розширення застосування VAR на матчах чемпіонату України.

Президент УАФ також наголосив: «Важливо, що, незважаючи на складну поточну геополітичну ситуацію, футбольна спільнота нашої держави, займаючи чітку патріотичну позицію, продовжує активно працювати, готуючись до продовження змагань.

Із нетерпінням чекаємо початку другої частини сезону, розуміючи, що наша футбольна родина єдина як ніколи! Ми підтримуємо ініціативу Президента України Володимира Зеленського про оголошення 16 лютого Днем єднання! Чудова ініціатива в непростий для країни час!»

uaf.ua