Новини
27ВЕР
Кльоц і Вірт — найкращі гравець і тренер місяця VBET Ліги!

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, перемогли представники «Вересу»

Нагадаємо умови конкурсів, організованих Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET.

На першому етапі ми опитали топові спортивні сайти України (football.ua, ua.tribuna.com, sport.ua, fanday.net, footboom.com), кожен із яких назвав по п’ять претендентів в обох номінаціях. Після підрахунку голосів ми вивели п’ятірки найкращих футболістів і тренерів VBET Ліги серпня-вересня сезону 2022/23 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста взяли участь: Олександр Піхальонок («Дніпро-1»), Андрій Цуріков («Олександрія»), Дмитро Непогодов («Чорноморець»), Денис Безбородько («Зоря» + «Колос»), Дмитро Кльоц («Верес»).

У голосуванні за топ-наставника взяли участь: Олександр Кучер («Дніпро-1»), Валерій Кривенцов («Металіст 1925»), Патрік ван Леувен («Зоря»), Ярослав Вишняк («Колос»), Юрій Вірт («Верес»).

Після визначення 10-ти номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця й тренера, яких вони вважають найкращими у липні-серпні.

Результат вибору прихильників футболу такий:

Найкращий футболіст:

Дмитро Кльоц — 31,2 % голосів,

Дмитро Непогодов — 23,1 %,

Денис Безбородько — 19,2% %,

Олександр Піхальонок — 17,9% %,

Андрій Цуріков — 8,6 %.

Найкращий наставник:

Юрій Вірт — 48,9 % голосів,

Олександр Кучер — 23,3 %,

Ярослав Вишняк — 10,7 %,

Патрік ван Леувен — 9,3 %,

Валерій Кривенцов — 7,8 %.

Отже, вітаємо Дмитра Кльоца і Юрія Вірта з перемогою в конкурсі УПЛ та компанії VBET!