News
04OCT
З кого сформувати свою фентезі-команду перед 10-м туром Favbet Ліги

Якщо ви ще не почали грати в Real Manager, то зараз саме час це зробити!

Сезон у Favbet Лізі майже дістався до своєї третини, а це значить, шо є сенс робити певні висновки. Вже достатньо чітко можна визначити сильні і слабкі сторони кожної з команд, а також здатність кожного окремого гравця приносити бали у фентезі. Тож, якщо ви ще не створили команду мрії у Real Manager, то саме час це зробити.

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

Перед стартом 10 туру офіційної фентезі-ліги УПЛ ми вчергове розставляємо головні акценти ігрового тижня та даємо поради нашим менеджерам.

КАПІТАН ОЧЕВИДНІСТЬ

Розпочинаємо з найбільш перспективних капітанів. Нагадаємо, очки гравця з капітанською пов’язкою подвоюються. Минулого тижня ми робили ставку на Марлоса, Вербіча та Циганкова, і кожен з них забив свій гол. Цього тижня пропонуємо придивитись до інших героїв попереднього туру.

Назарій Русин (Зоря, 12 млн)

Після 5 матчів без забитих м’ячів Назарій Русин провів яскравий поєдинок проти Олімпіка та відзначився двічі. Наступний суперник луганської команди — ФК Львів, який не може забити вже 4 гри поспіль. Навіть високий цінник нападника не має відлякувати, адже проти суперників такого рівня він просто розквітає.

Олександр Філіппов (Десна, 13,1 млн)

Ще один герой 9 туру, який має всі шанси продовжити свою результативну серію. В цьому сезоні більше за нападника Десни забили лише Марлос та Мораес, а попереду в нього зустріч із найгіршою обороною ліги. Тож від кого ще користувачі Real Manager мають очікувати результативних дій?

Денис Фаворов (Десна, 7,7 млн)

Не очікували зустріти в цьому розділі захисника? Оборона Десни залишається найкращою в УПЛ, а матч проти найгіршої атаки чемпіонату — майже гарантія клін-шиту. Додайте сюди регулярні підключення Дениса Фаворова до атак та на стандартні положення і отримаєте доволі цікавий варіант.

Досі не вірите у перспективність цього вибору? Тоді ось вам сухі цифри: Денис Фаворов є найпродуктивнішим захисником у Real Manager (492 бали), а серед усіх гравці за кількістю очок поступається лише Марлосу та Мораесу.

ДЕШЕВО ТА СЕРДИТО

Манор Соломон (Шахтар, 7 млн)

Минулого тижня ми робили ставку на Євгена Коноплянку, який у підсумку відзначився своїм першим голом за Шахтар. Тепер пропонуємо навіть більш дешевого гравця гірників — Манора Соломона. Ізраїльський вінгер відіграв усього 20 хвилин в матчі Ліги чемпіонів, проте став мало не головним героєм перемоги над Аталантою. Проти Дніпра-1 Соломон має грати з перших хвилин, тому результативні дії від нього досить ймовірні.

Артур (Ворскла, 6,1 млн)

Серія поразок Ворскли досить неочікувано затягнулась більш ніж на місяць. Після двох нокаутів поспіль від Шахтаря та Динамо команда має вибачитись перед своїми вболівальниками. Маріуполь — доволі прийнятний суперник для цього. Приазовці не можуть забити в УПЛ вже три матчі поспіль, а за останній тиждень вони подолали близько двох тисяч кілометрів.

Чому Артур? По-перше, є всі передумови для клін-шиту. По-друге, Артур хоч і захисник, проте грає він переважно на фланзі півзахисту, тож і в атаці свої очки може набрати.

Карлос Де Пена (Динамо, 8,2 млн)

Парадокс, але найпродуктивніший півзахисник Динамо є одним із найдешевших. Тим не менш, користуються цим лише 3% менеджерів. За матчем з Лугано Карлос Де Пена спостерігав переважно з лави запасних, а значить проти Колоса саме він має зробити різницю. Очікуємо результативних дій від уругвайця.

ГРА ПРОТИ ПОЛЯ

Тепер спробуємо знайти гравців, які не є затребуваними серед користувачів Real Manager (1% і менше), проте мають чудові шанси заробити серйозні очки.

Єгор Картушов (Десна, 7,1 млн, відсоток володіння — 1%)

Три гольові передачі та клін-шит — ось доробок Єгора Картушова в попередньому турі. Неймовірний результат гравця Десни, який матиме продовження у грі з Олімпіком. Встигніть підписати його, поки цього не зробили сотні інших менеджерів. 

Владислав Кабаєв (Зоря, 8,6 млн, 1%)

Як і Назарій Русин, Кабаєв на всі 100% скористався дискваліфікацією Пилипа Будківського (гол + пас). ФК Львів не набагато надійніший в обороні за Олімпік, тому ми знову можемо побачити гольову феєрію від зв’язки форвардів Зорі. 

Денис Безбородько (Олександрія, 10,5 млн, 1%)

Доволі ризикований вибір, але він має під собою певну аргументацію. По-перше, щось дивне відбувається із коефіцієнтами на перемогу Олександрії, які за кілька днів буквально рухнули. Це дає підстави вважати, що Карпати не збираються чинити опір у грі проти бронзового призера УПЛ. По-друге, проти Гента Безбородько зіграв буквально кілька хвилин, тому в чемпіонаті головний тренер буде використовувати саме його. 10,5 мільйона — дуже дорого за гравця Олександрії, але в цьому випадку ризик може виправдатися.

Ukraine, 01133, Kyiv,
Laboratornyi lane, 7-A.
tel.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua