News
15OCT
Real Manager — наступний рівень сприйняття футболу

Пауза на матчі збірних — це не привід забувати про УПЛ та її офіційну фентезі-лігу…

Тим паче, додаток Real Manager не стоїть на місці, а створює все більше і більше можливостей для менеджерів, які дозволяють впливати на результати своєї команди. Тож якщо ви досі не стали частиною нашої фентезі-родини — саме час це зробити, зареєструвавшись за посиланням.

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

Цього разу ви не прочитаєте в нашому блозі порад щодо формування складу на наступний тур. До повернення УПЛ ще є трохи часу, тому ми вирішили розповісти вам про нові функції від Real Manager. Ви вже знаєте, чому фентезі-ліга УПЛ є унікальним змаганням, не схожим на жодну іншу фентезі, з якими ви стикалися раніше. Проте у новій версії додатку Real Manager ви вже могли зустріти кілька додаткових функцій, корисних для кожного менеджера.

ТРИБУНА REAL MANAGER

Перш за все, мова про чат, у якому кожен з менеджерів може висловити власну думку, поставити питання або поділитися враженнями. Ми вважаємо, що спільнота наших менеджерів — головні вболівальники українського футболу. Адже мова про гравців, які знають ім’я третього воротаря Маріуполя, можуть передбачити неймовірний дебют тінейджера Шахтаря та розуміють, чому суха серія Динамо продовжується так довго. Неймовірні люди, чию любов до УПЛ важко пояснити раціональними факторами.

Тепер у вас є можливість спілкуватись один із одним, а також із розробниками Real Manager безпосередньо в додатку. На сторінці «Фан-Зона» з’явився розділ «Трибуна», в якому кожен може залишити своє повідомлення чи поставити питання, відповідь на яке може дати будь-хто з гравців або ж представників Real Manager. Чудова можливість познайомитись зі своїми суперниками або вирішити будь-яку проблему, чи не так?

ДОДАТКОВІ БАЛИ СТАЛИ ЩЕ БЛИЖЧИМИ

Як ви вже знаєте, однією з головних «фішок» Real Manager є можливість «прокачувати» гравців. Завдяки тренуванням футболісти отримують певну кількість бонусних балів за кожну дію. Тобто при максимальному рівні натренованості навички «Забиті м’ячі» ваш форвард за кожен гол отримає не звичні 40 балів, а 60 (20 з них — бонус).

Тренування — доволі довгий та кропіткий процес, адже вам потрібно правильно підібрати тренера, витратити багато часу та бюджету, щоб за кілька тижнів отримати ідеального гравця. Одного.

Але тепер ці клопоти позаду. Якщо у вас немає часу, але ви готові інвестувати значні кошти у розвиток своєї команди, мерщій до новенького розділу «Пропозиції». Кожні кілька годин тут з’являються гравці різного рівня тренованості, які здатні суттєво підсилити вашу команду та принести ще більше бонусних балів.

ВІДЧУЙТЕ СЕБЕ ТИПОВИМ ВЛАСНИКОМ УКРАЇНСЬКОГО КЛУБУ

Ще до старту фентезі-ліги УПЛ ми розповідали про переваги ранньої реєстрації у Real Manager. Одна з них — можливість отримувати щоденні призи протягом тривалого часу, що дозволяло б витрачати ще більше коштів на тренування гравців.

Деякі менеджери скористались цією можливістю і відірвались у питаннях комплектування команди на кілька світлових років уперед. Якщо ви не входите в число цих щасливців, але дуже хочете їх наздогнати, то тепер у вас є така можливість.

Як і будь-який власник українського футбольного клубу ви можете утримувати своє дитя із власної кишені. У розділі «Магазин» ви можете не тільки обмінювати токени на бюджет команда, але й безпосередньо купувати токени за реальні гроші. Тож різниця в ресурсах між новими та більш досвідченими гравцями майже нівельована, а значить шлях до призів тепер відкритий для кожного, хто вважає себе Real Manager.

Нагадуємо, що протягом сезону у фентезі-лізі будуть розігруватись призи від УПЛ. Першими з них стали новенькі PlayStation 4 та FIFA20, які дістались Роману Тоценку (між іншим, лідеру загального заліку). Тож не гайте часу, реєструйтесь, змагайтесь із друзями та готуйтесь до нових розіграшів від УПЛ.

Олександр Кузьменко. 

Ukraine, 01133, Kyiv,
Laboratornyi lane, 7-A.
tel.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua