News
29NOV
Час героїв другого плану. Фентезі-прев’ю 16 туру УПЛ

Минулий тур УПЛ видався доволі насиченим на фентезі-події…

Одразу 9 користувачів Real Manager набрали 800+ очок і майже кожен з них прислухався до нашої поради обрати капітаном Жуніора Мораеса або Віктора Циганкова.

Попереду черговий тур і нові подарунки від Української Прем’єр-Ліги! Приєднуйтесь до Real Manager, якщо досі цього не зробили, збирайте команду мрії та вигравайте цінні призи щотижня.

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

Ну, а тепер, як завжди, кілька порад, які можуть бути корисними не тільки для новачків, але і для досвідчених фентезі-менеджерів.

КАПІТАН ОЧЕВИДНІСТЬ

Спершу обираємо трьох потенційних капітанів для вашої команди.

Тайсон (Шахтар, 15,1 мільйона)

Минулого тижня ми радили обрати Мораеса і не прогадали. Проте Жуніор не тільки відзначився хет-триком, але також заробив четверту жовту картку в сезоні. Це означає, що він пропустить гру проти Маріуполя, тому варто шукати альтернативу серед атакувальних гравців Шахтаря.

Першим на черзі має стати Тайсон, який повертається після дискваліфікації. Бразилець вже кілька тижнів не виходив на поле, тож саме час нагадати про себе. Маріуполь — чи не найкращий суперник для цього.

Богдан Лєднєв (Зоря, 10,3 мільйона)

В минулому турі Зоря вперше за місяць не змогла забити і вперше за два місяці поступилась. Гра з Карпатами чудово підходить для реабілітації перед власними вболівальниками. Хто саме стане головним героєм цього матчу, вгадати непросто, але пропонуємо зробити ставку на стабільність Лєднєва. Богдан майже гарантовано проведе на полі всі 90 хвилин, а за необхідності ще і проб’є пенальті.

Віктор Циганков (Динамо, 15,2 мільйона)

У Динамо попереду матч проти Олімпіка, який матиме цікавий підтекст. Екс-тренер киян Вісенте витягнув Олімпік з дна турнірної таблиці у першу шістку, а тепер буде протистояти своєму попередньому клубу. Проте рівень команд зараз неспівставний, тому шанси Динамо є набагато вищими. Капітан біло-синіх Віктор Циганков забивав у двох попередніх матчах, і навіть втома після виїзду в Швецію не має стати на заваді для третього м’яча поспіль.

ДЕШЕВО І СЕРДИТО

Можна обрати кілька цікавих варіантів і серед набагато дешевших гравців. Якщо ви шукаєте бюджетні рішення, пропонуємо звернути увагу на наступних виконавців.

Микита Шевченко (Зоря, 6,4 мільйона)

Найкращий голкіпер Real Manager коштує всього 6,4 мільйона! Судячи зі статистики, про це знають тільки 35% користувачів. Гра проти Карпат — чергова можливість заробити кліншит та 50-70 очок. Єдиний мінус при підписанні Микити саме зараз — матчі проти Динамо і Шахтаря в наступних двох турах.

Данило Сікан (Шахтар, 5 мільйонів)

За відсутності Мораеса місце в центрі нападу Шахтаря отримає хтось із пари Борячук-Сікан. Хоч більш наближеним до основи є Андрій, у матчі з Ман Сіті Луїш Каштру перевіряв саме  Данила. Чемпіон світу U-20 зіграв всього кілька хвилин, але це має стати хорошим сигналом для нього. Крім того, 5 мільйонів - смішна ціна за основного форварда Шахтаря, навіть якщо мова всього про один матч. Той випадок, коли можна і ризикнути.

Пернамбуко (Львів, 5,4 мільйона)

Львів щойно зіграв свої матчі проти Шахтаря і Динамо, тож до кінця першої фази чемпіонату надскладних суперників у них не залишилось. Ба більше, у грі проти чемпіона леви навіть змогли забити, тож атакувальний потенціал у команди все ще є. Цікавим вибором може стати Пернамбуко, який майже завжди грає з перших хвилин і залишається лідером по очках серед польових гравців львів’ян.

ГРА ПРОТИ ПОЛЯ

З певних причин наші менеджери обходять стороною багатьох гравців, проте інколи результативною серією вистрілюють ті, від кого ніхто цього не чекав. Якщо ви обожнюєте знаходити неочевидні діаманти в УПЛ, тоді варто придивитись до цих хлопців.

Віталій Буяльський (Динамо, відсоток володіння — 1%)

Одразу обмовимось, що Віталій зіграв у двох матчах за останні 7 днів, тому існує певний ризик потрапити під ротацію. Але якщо півзахисник грає з перших хвилин, то це майже завжди є гарантією хороших очок. Навіть висока ціна (11,3 мільйона) не виправдовує той факт, що Буяльського мають у своїй команді всього 1% користувачів Real Manager.

Тамаш Кадар (Динамо, 1%)

За відсутності травмованого Попова в основу Динамо повернувся Тамаш Кадар, проте наші менеджери цього досі не помітили. В УПЛ це не вдарило по надійності оборони киян, тому угорський захисник є цікавим бюджетним варіантом з місцем в основі та великою вірогідністю сухого матчу.

Євген Чеберко (Зоря, 1%)

Зоря є найбільш збалансованою командою у офіційній фентезі-лізі УПЛ. Вся основа + кілька запасних стабільно набирають хороші очки і заслужено отримують свою порцію уваги від користувачів Real Manager.

Проте є і аномальні випадки. Кілька разів у цій рубриці ми згадували Владлена Юрченка, незаслужено забутого менеджерами, і його відсоток володіння підріс до 3%. Тепер мова піде про найпродуктивнішого захисника луганського клубу — Євгена Чеберка. Він регулярно збирає кліншити та інколи віддає асисти, проте менеджери частіше обирають Абу Ханну, Тимчика, Михайліченка і навіть Вернидуба. Той самий випадок, коли не просто можна, але і потрібно йти проти системи.

Олександр Кузьменко.

Ukraine, 01133, Kyiv,
Laboratornyi lane, 7-A.
tel.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua