News
27FEB
Фінішний ривок за суперпризом. Фентезі-прев’ю 20 туру УПЛ

Перший тур після зимових канікул видався не дуже результативним для фентезі-спільноти

Жодна команда не змогла забити більше двох м’ячів, а кліншити зберегли лише 2 захисні ланки із 12. Додаємо сюди ротацію Шахтаря і отримуємо досить посередній результат навіть для збірної туру (753 очки).

Проте засмучуватись не варто, адже команди набирають оберти і далі ситуація має ставати тільки краще. Це стосується не лише видовища на футбольних полях, але і нашої фентезі-ліги. Ми підготували сюрприз, який допоможе вам зосередитись на трьох останніх турах першого етапу чемпіонату України. Відтепер ви змагаєтесь не тільки за визнання, але і за телевізор Mi 32’’ HD Smart TV! Його отримає переможець міні-турніру за підсумками трьох наступних турів УПЛ.

Тобто кожен з вас має можливість вже за кілька тижнів стати власником новенького телевізора. Що для цього треба зробити? Якщо ви досі не є користувачем Real Manager, терміново реєструйтесь у додатку за посиланням і збирайте свою комаду мрії! Учасник, який набере найбільше балів за наступні три раунди і отримає Mi 32’’ HD Smart TV.

>>>>>> РЕЄСТРАЦІЯ <<<<<<

А якщо ви не можете визначитись зі складом на наступний тур, ми підготували для вас кілька порад, які мають спростити вам життя.

 

КАПІТАН ОЧЕВИДНІСТЬ

Обрати правильного капітана — одне з найважливіших завдань у фентезі. Це фактично вибір дванадцятого гравця, адже капітан отримує подвійні очки. Ми підібрали для вас трьох найбільш цікавих гравців для цієї ролі.

Олександр Філіппов (Десна, 13,3 мільйона)

Десна достойно відіграла проти Шахтаря, що говорить про готовність команди боротися за високі місця навесні. Попереду у чернігівської команди домашній матч із Маріуполем, тому гольове очікування від неї на рівні грандів.

Зараз у Десни чимало цікавих варіантів в атаці, проте основним центрфорвардом залишається Олександр Філіппов. Ймовірність того, що саме він набере серйозні очки (чи то за асисти, чи то за голи) є доволі високою.

Назарій Русин (Динамо, 12,2 мільйона)

Здається, Динамо визначилось із центрфорвардом на найближчі тури. Назарій Русин відіграв 90 хвилин проти Ворскли і має з перших хвилин вийти на моле проти Дніпра-1. Він вже довів, що непогано вписується в нову команду і далі має тільки прогресувати. Після асисту у першій офіційній грі року від Русина тепер очікують голів.

До того ж, гра Динамо є першою в турі, тому у вас буде можливість редагувати свій склад вже знаючи, чи вийде Назарій в основі.

Богдан Лєднєв (Зоря, 10,3 мільйона)

Перший тур 2020 року показав, що і Зоря підійшла до другої половини сезону в непоганому стані. Навіть «весняне» поле в Маріуполі не завадило команді набрати три очки. Переможний м’яч забив саме Лєднєв, у якого один із найвищих відсотків володіння у Real Manager — 59%. Як показує турнірна дистанція, Богдан — musthave гравець для вашої команди, який регулярно відпрацьовує вкладений бюджет.

 

ДЕШЕВО І СЕРДИТО

Інколи бюджет вимагає пошуку альтернативних і більш дешевих варіантів. У цьому блоці звертаємо вашу увагу на виконавців, що мають демократичний цінник, але можуть принести вам чимало очок цього тижня.

Євгеній Смирний (Колос, 5,4 мільйона)

Минулого тижня Колос сенсаційно обіграв Олександрію завдяки дублю Євгенія Смирного. Півзахисник став найціннішим фентезі-активом туру, тому ми не мали права не відзначити його. В суботу Колос прийматиме Карпати, і у Смирного буде чудова можливість продовжити результативну серію. І це при ціннику всього у 5,4 мільйона. 

Андрій Тотовицький (Десна, 6 мільйонів)

Новачок Десни розпочав другу частину сезону в основі. Проти Шахтаря Тотовицькому важко було проявити себе на всі 100%, але вже з Маріуполем Андрій має показувати свій реальний рівень. 6 мільйонів — досить приємна ціна для такого виконавця, яка залишає простір для експериментів зі складом.

Богдан Михайліченко (Зоря, 5,7 мільйона)

Олімпік — одна з двох команд, що не змогли забити в першому офіційному матчі року. У грі з Зорею шансів на гол буде ще менше, тому варто придивитись уважніше до захисників луганської команди. Михайліченко є найстабільнішим і найрезультативнішим гравцем цієї ланки у Зорі, і ви просто зобов’язані розглядати його, як робочий варіант. Високі шанси на кліншит + атакувальний потенціал, і все це лише за 5,7 мільйона.

 

ГРА ПРОТИ ПОЛЯ

Щоб отримати перевагу над суперниками, треба мати в команді результативних гравців, яких не змогли розгледіти інші менеджери. Пропонуємо вам найцікавіших виконавців, яких мають у своїх командах менше 2% користувачів Real Manager.

Йонас Тамм (Десна, відсоток володіння — 0%)

Естонський захисник несподівано увірвався в основний склад Десни і тепер навряд поступиться місцем Імерекову. Матчі з Маріуполем і Олімпіком дозволяють розраховувати на кліншити, а відсутність конкуренції (лише одиниці взяли Тамма до своєї команди) допоможе вам витиснути із ситуації максимум.

Міккель Дуелунд (Динамо, 1%)

Відновлення Дуелунда після травми — мало не найкращий зимовий трансфер Динамо. Олексій Михайличенко довіряє данському півзахиснику і одразу знайшов йому місце на полі. А основний атакувальний гравець Динамо за 8 мільйонів — мрія для будь-якого фентезі-менеджера. Нагадуємо, що свій вибір можна буде робити, вже знаючи склад киян.

Павло Оріховський (Колос, 0%)

Півзахисник Колоса незаслужено залишається без вашої уваги, хоча вже відзначився кількома асистами. Цього тижня у вас буде один з останніх шансів скористатися низьким відсотком володіння у Оріховського, адже далі Колос зустрічається з Шахтарем і Динамо.

Бажаємо вам успіхів! І нагадуємо, що найкращий менеджер за підсумками наступних трьох турів виграє дуже цінний приз. Тож мерщій реєструйтесь у додатку Real Manager та беріть участь у офіційній фентезі-лізі УПЛ.

Олександр Кузьменко.

Ukraine, 01133, Kyiv,
Laboratornyi lane, 7-A.
tel.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua