Назад Favbet League. 31st round Match #181 PDF
15.07.2020. Wednesday, 19:00
Temperature: 21°C
15JUL
«Шахтар» — «Колос» — 2:0

20 гол Мораеса і чергова перемога "гірників"

За відсутності турнірного значення, головний тренер «гірників» вирішив надати перепочинок своїм підопічним. У коротку відпустку гравці йшли групами по черзі, а коуч тим самим експериментував зі складом.

На матч із «Колосом» у складі в другій половині матчу знову побачили найкращих бомбардирів команди Мораеса і Марлоса. Забігаючи наперед відзначимо, що свою статистику в заліку найвлучніших першому вдалося покращити. Тепер з доробком у 20 голів Мораес очолює перелік снайперів Favbet Ліги.

Не було особливої турнірної мотивації й у ковалівців, адже вище шостого рядка турнірної таблиці вже не піднятися. Але розслаблятися не час, адже попереду на команду Руслана Костишина очікує ще матч плей-офф за Лігу Європи з «Дніпром-1».  

Ковалівці найбільшої поразки у Favbet Лізі зазнали саме від «Шахтаря», восени минулого року (0:6). Цього разу ми побачили дещо інший футбол. Підопічні Руслана Костишина намагалися не поступатися іменитому супернику. Втім, уникнути поразки не вдалося. 

У підсумку, перемога «гірників», які не програють в УПЛ уже 8 турів поспіль і після сьогоднішньої перемоги збільшують безпрограшну домашню серію до 35 матчів!

Фото прес-служби ФК «Шахтар».

Ukraine, 01133, Kyiv,
Laboratornyi lane, 7-A.
tel.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua