Назад Favbet League. 3rd round Match #16 PDF
19.09.2020. Friday, 19:30
Temperature: 19°C
19SEP
«Динамо» — «Львів» — 3:1

Трудова перемога киян на НСК

Надскладний матч із голландським АЗ не міг минути для киян безслідно. Додаткової складності їм додає той факт, що, подолавши одне випробування, вже незабаром їх очікує інше. За такого складного графіку Луческу змушений ризикувати – зокрема, в плані кадрів. От і сьогодні румунський наставник «Динамо» випустив напівосновний склад, давши відпочити деяким лідерам. Це далося взнаки: за весь перший тайм столична команда ніяк не могла знайти ключі до воріт львівської, яка вразила крайньою організованістю, непоступливістю та націленістю на міцний захист. Одразу по перерві Луческу провів серію замін, що позитивно вплинуло на дії його команди: «Динамо» забило, могло ще, втім, як здалося, надто рано розслабилось і отримало гол у відповідь. Переможні м’ячі столичні футболісти забили тільки наприкінці поєдинку.

Щодо знаменних подій зустрічі: Циганков забив 50-й м’яч в УПЛ, «Львів» довів до 15-ти матчів безвиграшну серію у Favbet Лізі, а Луческу здобув 150-ту домашню перемогу в Чемпіонатах України.

Фото прес-служби ФК «Динамо».

28FEB
«Львів» — «Динамо» — 1:4

Впевнена перемога киян

У Львові команди завершували програму 16-го туру. Знаючи про втрату очок головного конкурента у центральному матчі туру, кияни вийшли на поле з рішучою налаштованістю на перемогу.

Підопічні Мірчі Луческу більше володіли ініціативою, частіше й інтенсивніше атакували й першу половину зустрічі завершили з комфортною перевагою 2:0. Після перерви гості довели свою перевагу до розгрому, реалізувавши ще дві нагоди. Львів’ян вистачило на гол престижу.

У підсумку, після програшу «Шахтаря», динамівці вириваються вперед в чемпіонській гонці, випереджаючи «гірників» на чотири очки.

Фото прес-служби ФК «Динамо».

Ukraine, 01133, Kyiv,
Laboratornyi lane, 7-A.
tel.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua