Назад VBET League. 1st round Match #1 PDF
23.08.2022. Tuesday, 13:00
Temperature: 30°C
23AUG
«Шахтар» — «Металіст 1925» — 0:0

У першому матчі сезону без голів

Будь-який старт – завжди хвилювання й непередбачуваність. А старт нового Чемпіонату України в таких умовах був хвилюючим настільки, наскільки це взагалі можливо…

Символічний перший удар по м’ячу зробив боєць полку «Азов». У цей момент деякі футболісти як «Шахтаря», так і «Металіста 1925» не могли стримати сліз…

Що стосується, власне, футболу, то він цілком виправдав очікування тих, хто мислив реалістично. Адже обидві команди влітку зазнали кардинальних кадрових змін, у донеччан іще й наставник змінився, тому не варто було очікувати в таких умовах максимально налагодженої взаємодії чи, приміром, надшвидкостей.

Харків’яни продовжують дотримувати стилю гри часів Кривенцова. Що ж до «гірників», то зразу кинулись у вічі два моменти: дещо видозмінена тактична схема в півзахисті, а головне – відсутність тотальної ставки на контроль м’яча, що було характерно в епоху Де Дзербі; крім того, принаймні зараз донеччани часто намагаються атакувати за допомогою першої довгої передачі зі своєї половини поля.

Зрозуміло, що «Шахтар» мав велику перевагу – і у володінні м’ячем, і щодо голевих моментів. Але «Металіст 1925», насамперед завдяки неймовірній мобільності, дуже небезпечно контратакував і в підсумку – досяг позитивного для себе результату.

 

 

Фото пресслужби ФК «Шахтар».

Ukraine, 01133, Kyiv,
Laboratornyi lane, 7-A.
tel.: +38 044 521 06 99,
info@upl.ua